bara "små" tankar i mitt huvud.. (ani)

Har inte ni märkt en grej? (Jajaja, jag säger så hela tiden, och nu kommer säkert nanna och issa ha värra <.< looken. haha!)
Vi människor är helt hopplösa. Varför ska vi vara mer värd än alla andra varelser här på denna jord? Varför kommer det sig att VI äter kossorna, och kossorna inte äter OSS?
Att det är VI som förstör livet på jorden, det är VI som utrotar alla djur, det är ingenting annat! Det är vi som skjuter tigrarna, det är vi som dödar alla hajar, bokstavligt talat äter upp djur. Det låter helt sjukt, men det är vi. Vi.
.
Och hur nolifers vi är. I vår vardag så får man flera bekräftelser över att man är en "nolifer". När man säger "kolla vad fint ansikte hon har! Så skulle jag också vilja se ut". Men nu är det inte så! Nu ser du ut som du gör!
Och att vi sitter vid t.ex. the sims, och gör personer som ser snygga ut, och lever i världens lyxliv. Och där sitter man som en manipulerad person och rent ut sagt STYR någon (eller rättare sagt, något) annans liv och drömmer sig bort. Bestämmer att två stycken ska gifta sig, och flytta till världens villa, och man kan fuska till sig pengar.
.
Men varför? Är det bara ett tecken på att man skulle vilja sitta där uppe och leka gud, och styra andras liv?
,
hmm...?
Vad tycker ni?
sony alpha a330
f: ani
c: isanla
/ani

Kommentarer
Postat av: Alexandra

Haha! Sällan Ani's psykolog snack! ;) Men sant ändå

2011-03-11 @ 18:17:53
URL: http://isanla.blogg.se/
Postat av: Memelie

Väl talat!

Skönt att höra att det är någon mer än mig själv som har insett att det är ngt fel på oss människor...

Sorgligt men sant :)

2011-03-11 @ 18:33:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0