Min dag - efter skolan

Tjoho!
Alexandra som skriver nu för er som undrar. ;)

Idag såg ni kanske att Issa hade skrivit att vi fick sluta 40 minuter tidigare, vilket inte va till min fördel direkt. :S Det hade varit asbra om det hade varit nån annan dag än onsdag eftersom min buss som jag skulle med gick klockan 3.. Och klockan va 20 över 2.. Jag skulle ta bussen till min gitarrlektion klockan 3 och sedan vänta tills klockan blev 20 över 3 för då börjar min gitarr lektion. Men såklart då så fick vi sluta tidigare på JUST den dan.. -.- Men jag och Emelie hade väl trevligt ändå. Hon "orkade" inte springa till sin buss som skulle gå om 5 minuter så hon stannade med mig i 40 minuter tills hennes buss kom igen, och där fick jag stå helt ensam och vänta på min buss som givetvis kom försent och var fullproppad med folk. Men ja. Jag kom iaf till gitarrlektionen i tid och spelade och fick sedan skjuts hem av mamma.

Kom alledes nyss hem från min ridning och har bara duschat efter de.
Den här lektionen körde vi nån ny grej, kmr inte ihåg vad det hette men den va svår. ^^ jag fattade ingenting i början men de blir väl bättre sen när man gjort den några ggr. :)
Jag hade denhär sötnosen, Casino:





























Fotograf: Alexandra
Kamera: Exlim dk (digital kamera) Haha! Donkey Kong, Issa! ;)
C: Alexandra, Anibanani, Isabell

Världens gulligaste häst alltså.
När jag skulle hem fick jag skjuts av Julia och hennes mamma. Haha! Jag och Julia är lite konstig vi, om du ser dehär Julia, tänk på "Haha! Jag började tänka på en gitarrlåt som jag fick idag när du sa sådär, du ba.. Eh.. Vad sa du?" AHAHAHHA! Jag är såååå smart. ^^

//Alexandra


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0